Tervetuloa NAANTALIIN, SEILIN SAARELLE JA NAUVOON 18.08.2021.

17.6.2021

Tervetuloa Haagan kansallisten senioreiden järjestämälle päiväretkelle; NAANTALIIN, SEILIN SAARELLE JA NAUVOON 18.08.2021.  Teemme retken yhdessä Munkkiniemen kansallisten senioreiden kanssa.
Lähdemme Kiasman pysäkiltä, Mannerheimintie 2. 18.08.2021 klo 8:30 ja palaamme samalle pysäkille noin klo 22:00
Saavuttuamme Naantaliin, saaristo-oppaamme liittyy seuraamme retken ajaksi.  Naantalissa teemme kierroksen vanhassa kaupungissa ja nautimme sämpyläkahvit.
Matkamme jatkuu Rymättylän Hankaan ja Hämmärönsalmeen.  Matkaamme lautalla Seilin saarelle, jossa näytimme myöhäisen lounaan ennen opastettua kierrosta.
Jatkamme saaristolautalla Nauvoon, jossa vieraille eri kohteissa.  Nauvosta jatkamme Kaarinaan, jossa kiitämme saaristo-opastamme, joka jää tässä  pois kyydistä.
Helsinkiin saavumme noin klo 22:00
Ilmoittautuessasi anna seuraavat tiedot: Nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, senioriyhdistyksesi nimi sekä ruokavaliosi.
Voit ilmoittautua allaolevan linkin kautta (mikäli sinulle on kysyttävää retkestä tai et onnisitu ilmoittautumaan ollaolevan linkin kautta, lisätietoja antaa Raija Kinnarinen, raija.kinnarinen@welho.com tai 050 5445 490